keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Osoita myötätuntoa tšetšeeniystäviemme parlamentin puolesta 22.10.2010 klo 17:30

Tule mukaan ja osoita myötätuntoa!

Tšetšeeniystäviemme parlamentti on Grosnyissä joutunut brutaalien terroristien verisen hyökkäyksen kohteeksi tiistaiaamuna 19.10.2010. Meidän myötätunnon ilmauksemme kärsivien ystäviemme ja heidän laillisten instituutioidensa hyväksi on perjantaina 22.10.2010 klo 17:30 osoitteessa Bulevardi 2 (Helsinki).
    
    


Suomessa toimiva, rekisteröity, virallisia valtiollisia organisaatioita kunnioittava Suomi-Kaukasia ystävyysseura ilmentää rakkauttaan ja rauhantahtoaan Kaukasian kärsiviä kansoja ja eri uskontoja kohtaan jakamalla Bulevardin ja Mannerheimintien kulmassa kansantajuista esitettä ”Tiesitkö terrorismista?”  Kyse ei ole mistään mielenosoituksesta! Kyse on tiedotteesta sekä surun ja myötätunnon ilmauksesta Kaukasiassa kärsinyttä ystäväparlamenttia kohtaan tiistaisen terrori-iskun johdosta jakamalla esitettä lähimmäisrakkauden edistämiseksi.

Kun jaamme esitettä, niin tiedämme hyvin, että selkiemme takana toimii osoitteessa Bulevardi 2 terroristipäällikkö Doku Umarovin ja hänen moninaisten ristiriitojen repimän terroristijärjestön viestintäväline Kavkaz Center. Mainittu Kavkaz Center on surullisen läheinen Heidi Hautalan johtamalle Finrosforumille, vaikka Heidi Hautalan ja Gari Kasparovin johtama Kaukasian separatistien Varsova-konferenssi sai äärimmäisen tylyn tuomion Kavkaz Centerin vielä kiivaampien tyyppien kirjoituksissa, jopa Suomen tšetšeenit arvostelivat Varsovaan kokoontuneita separatisteja liiallisesta rauhanomaisuudesta. Ilmeisemmin Heidi Hautalan ja Mikael Storsjön välille on Finrosforumissa muodostumassa eripuraa  niin kuin on oletettavissa, ettei saatanan valtakunta voi pysyä pystyssä kun se riitautuu itsensä kanssa (Matt. 12:26).

Venäjän sisäministerin Rashid Nurgalievin (Рашид Гумарович Нургалиев) tehdessä vierailuaan Groznyissa Tšetšeniassa, terroristit iskivät parlamenttia vastaan aamulla 19.10.2010 kello 9. Kolme tai neljä terroristia tunkeutui parlamenttiin. Ainakin 3 henkilöä kuoli, joista 2 oli poliiseja. Lisäksi 17 loukkaantui, heistä 6 oli poliiseja ja 11 siviilejä. Yksi terroristeista räjäytti pommivyön. Saatanallisen Kavkaz Centerin toimituksen hirviöt osoittivat pöyristyttävää kunnioitusta terroristeja kohtaan tämän päivän kirjoituksissaan siitäkin huolimatta, että nämä monet ihmiset loukkaantuivat tai kuolivat verisen hyökkäyksen seurauksena.

Loukkaantuneet, mm.:

Alaudin Umayev, 1973,
Lydia Bargisheva, 1960,
Ahmed Abubakarov, 1955.
Ali Dikaev 1976,
Ahmed Tovsultanov, 1951 .
Khavazh Osman, s 1977.
Muslim Ezkiev, 1985.
Adam Ilyasov, 1988,
Zara Zakaraeva, 1955.
Mahammad Shabazz, 1978.
Mahammad Chin, s. 1989.
Salambek Asuhanov, 1984,
Islam Baikhanov, 1964
Dowd Kutuev, 1977,
Akroman Innsalamov, 1979,

Kuollut:

Saidali Kochaligov, s. 1978.
Dzhomlay Ahmarov, 19 ... 
Hussein Khamzayev, 1959

 Terroristien hyökkäys osoittaa häikäilemätöntä kaksinaismoraalia, sillä juuri vierailulle saapunut Venäjän sisäministeri, etniseltä taustaltaan tataari, akateemisen tutkintonsa Otto Wille Kuusisen kunniaksi nimetyssä valtioyliopistossa  Petroskoissa suorittanut Rashid Nurgalievin (Рашид Гумарович Нургалиев) on ollut mitä hienoin mies, kun on kyse viranomaistoiminnan rehellisyyden ja vilpittömyyden edistämisestä. Sellaisia miehiä sopisi olla Suomessakin poliisijohdon keskuudessa! Nurgaliev toimi Karjalan tasavallan KGB:n palveluksessa 1981–1995, vuonna 1995 hän siirtyi FSB:n ylitarkastajaksi Moskovaan. Tämä hieno kenraali ja ministeri on suorittanut myös taloustieteitten tohtorin tutkinnon väitellen liikeyritysten perustamisesta nyky-Venäjällä. Venäjän sisäministeri tunnetaan myös siitä, että hän on kasvissyöjä – ei suinkaan mikään kannibaali toisin kuin Kaukasian brutaalit terroristit. Nurgaliev on osoittanut rehtiyttään johtajana tehokkain ja suoraselkäisin toimin puuttumalla jopa hyvin julkisesti poliisin asiattomaan voimankäyttöön ja vääryyksiin. Hänet tunnetaan hyvin tästä maineestaan! Hän on moittinut myös poliisin ja virkamiesten liian alhaista tasoa Venäjällä. Ministeriksi tultuaan Nurgaliev lisäsi toimialansa avoimuutta merkittävästi vanhoista käytännöistä, mm. asiakirjojen julkisuutta lisäämällä. Rashid on myös hyvä kasvattaja ja esimerkki: hänen vanhin Maksim-poika on edennyt hyvin mm. opinnoissaan Moskovan sota-akatemiassa, ja juniori Rashid FSB:n akatemiassa. Kaiken kaikkiaan sisäministeri on tehnyt hyviä uudistuksia, jotta epäreiluus poistuisi myös kansalaisten ja viranomaisten välisistä suhteista. Kun tällainen ministeri saapuu Groznyihin, silloin kriitikkojen pitäisi olla pikemmin tyytyväisiä, jotta epäkohtiin voidaan puuttua. Todellisuudessa terroristeilla ei ole edes mitään kykyä eikä halua rakentaa minkäänlaista yhteiskuntaa: he ovat palkkamurhaajia, joiden rahoittajia on alettu jo tunnistaa.

Terrorismin vastaisen monisteen jälkeen ystävyysseura lähtee aterioimaan ja juhlimaan yhdistyksen syntyä! Mukana on koko joukko mielenkiintoisia henkilöitä, luvassa myös lyhyitä puheenvuoroja Kaukasian ja Suomen tilanteesta ja suhteista.