keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Kavkaz Center epäonnistui täydellisesti mielenosoituksessaan Helsingissä 23.2.2011 Isänmaan puolustajien päivänä

Suomi-Kaukasia -ystävyyssseura ry. iloitsee tänään yhdessä Kaukasiassa asuvan väestön ja laillisen hallinnon kanssa:
С Днём защитника Отечества!

Kaikensortin terrorismin mainostamiseen vihkiytynyt websivusto Kavkaz Center epäonnistui täydellisesti ilmoittamassaan mielenosoituksessa Helsingissä Venäjän suurlähetystön edustalla. Päivä oli Venäjällä suuresti arvostama Isänmaan puolustajien päivä.

Suomi-Kaukasia –ystävyysseura ry. paheksuu, että Suomi-Tshetshenia-seura rakentaa vihaa Kaukasian valtaväestöä ja naapurivaltiotamme vastaan, kun Suomi-Tshetshenia-seura on liittoutunut kiinteästi Suomessa toimivien Kavkaz Center –aktivistien kanssa.

Kukaan mielenosoittaja ei saapunut ilmoitettuna aikana, jota Kavkaz Center oli mainostanut. Poliisiauto seisoi ilmoituksen mukaisesta ajankohdasta kello 13 alkaen suurlähetystön edustalla tarkkailemassa mielenosoitusta, jonne Kavkaz Center ja Suomi-Tshetshenia-seura eivät onnistuneet kutsua ketään Venäjää vastustavaa henkilöä.

Kukaan ei saapunut paikalle edes vielä kello 13:45.

Kaikki näytti kuivuvan kasaan, kuten loppujen lopuksi kävikin separatistien oikeudenmukaiseksi häpeäksi. Suomessa ei sittenkään löydy edes Venäjältä saapuneiden pakolaisten avulla tahtoa mielenosoituksiin Venäjää vastaan. Mielenosoitukselle ei ole todellakaan mitään syytä.

Lopulta muutama hassu mielenosoittaja saapui paikalle tunnin verran suunnitelmien jälkeen. He jaksoivat valokuvata itseänsä noin varttitunnin verran. Kuvattavaa ei ollut paljon, koska mielenosoittajia oli vain 7.

Niin muutama onneton mielenosoittaja vapisi pakkasessa!


Suomi-Kaukasia –ystävyysseura ry:n edustajalla oli tänä päivänä varmuudeksi rintapielessä Venäjän voitonpäivän ja valtion lipun mukaiset nauhat, jotta mahdollisissa valokuvissa ei syntyisi väärä käsitys Suomi-Kaukasia –ystävyysseuran ystävällisistä ja rauhantahtoisista päämääristä. Kun Suomi-Kaukasia –ystävyysseuran tarkkailija ajoi autollaan, hän tunnisti iloisen venäläisen diplomaattimiehen, ja tämä mies oli nähnyt autonpeilin samaiset voitonpäivän ja Venäjän lipun mukaiset komeat nauhat. Niin diplomaattimies tunsi onnea. Suomi-Kaukasia –ystävyysseura ry. rakentaa molemminpuolista hymyä ja hyvää mieltä!

Mielenosoituksen vetäjänä puuhasi Kavkaz Centerin ilmoituksen mukaan Suomi-Tshetshenia-seura, joka julkisesti myös omalla sivustollaan – ja jopa pääsivullaan - mainostaa terroristijohtajan Movladi Udugovin perustamaa terroristien viestintäverkostoa Kavkaz Center. Tuollaista pahatahtoista seuratoimintaa ei Suomi-Kaukasia –ystävyysseura voi hyväksyä Kaukasiassa elävien ystäviemme tähden!

Suomi-Tshetshenia-seuran puolesta toimintaa veti ilmeisen selvästi Bulevardi 2:ssa työtänsä tekevä Kavkaz Centerin administraattori ”Adam Tumsoev”, joka esiintyy mainitulla valheellisella nimellä Suomessa sen jälkeen, kun saapui Mikael Storsjön järjestämässä laittomassa maahantulossa Suomeen väärennetyllä passilla. Adam Tumsoev ei halunnut kertoa mielenosoituksessaan oikeaa nimeänsä, vaikka se on toki hyvin tunnettavissa.

Mielenosoittajat olivat pääosin samoja tyyppejä, jotka järjestivät syksyllä 2010 luvattoman mielenosoituksen Juha Molaria ja Abdullah Tammea vastaan Bulevardilla ja seurasivat tämän jälkeen heitä herkeämättä. Silloin itse Mikael Storsjö uskalsi paikalle, mutta nyt Storsjö pelkäsi pakkasta eikä saapunut paikalle. Viisumipelkoa hänellä ei ole enää Venäjälle, joten tuo syy tuskin rajoitti hänen saapumistaan Venäjän suurlähetystön edustalle. Tšetšeenimies kertoi kysyttäessä, että ”ihmiset pelkäävät pakkasta”. Tämä on ihan hyvin ymmärrettävissä Kavkaz Centerin ystäviltä, että he pelkäävät pakkasta, sillä Isänmaan puolustajien päivä on puolivirallisesti ”todellisten miesten päivä”. Venäjän vastustajissa ei ole todellisia miehiä, vaan he kyyhöttävät sisällä ja pelkäävät pikkupakkasta. Suomi-Kaukasia –ystävyysseura ry:n paikalle sattunut edustaja antoi tuolle tšetšeenimiehelle todennäköisemmän selityksen väen vähyydelle: ”Väkeä on vähän, koska kaikki rakastavat Venäjää, - ja erityisesti tänä päivänä kaikki kunnioittavat Venäjää! Tänään on juhlapäivä!”

Suomi-Kaukasia –ystävyysseura ry:n aktivisti teki kuvauskierron mielenosoittajien parissa, tilaisuuden musiikki muuttui samalla hetkellä juhlapäivän armon mukaiseksi ylistykseksi ВДВ:n toiminnalle - kyse on puhelimen soittoäänestä, sillä puhelin soi hämmästyttävästi juuri sillä hetkellä, kun menin heidän luokseen. Niin Kavkaz Centerin mielenosoittajat kuuntelivat tätä ihanaa musiikkia, joka sopii Venäjän Isänmaanpuolustajien juhlapäivän kunniaksi.Lopulta mielenosoittajat varttitunnin epätoivoisen paleltumisen jälkeen hiipivät pois: niin voimme muistaa myös Doku Umarovin piileskelevän rotan tavoin jossakin luolassa. Poislähtöä säesti upea Venäjän kansallishymni, kuten videoaineisto autenttisesti todistaa.


Jälleen kerran Kavkaz Centeri saatanallinen voima hiipui aivan olemattomiin, lopulta laimeni kokonaan. Tuo sarvipäinen piru ei kestä enää edes pikkupakkasta, vaan vapisee ja värisee kauhuissaan loppunsa tähden.